Mooie design onderzetters

Ben je op zoek naar design onderzetters? Op Mijnonderzetters.nl vindt je een breed assortiment aan design onderzetters. Alle onderzetters op Mijnonderzetters.nl komen uit eigen productie en zijn daarom altijd uniek en origineel. Ons assortiment design onderzetters bestaat uit onderzetters van glas, hout, kurk of vilt en ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs. Heb je een specifiek design in gedachten, maar staat dit niet in ons assortiment? Wij maken graag een ontwerp op maat. Niet alleen de vorm, maar ook het materiaal kan gekozen worden. Wil je een combinatie van kunstglas, vilt of hout?

onderzetters kopen

Design onderzetters - 100+ modellen


Leuk als cadeau

Geef mooie design onderzetters cadeau aan familie of vrienden. Wist je dat bij Mijnonderzetters.nl naast de standaard modellen ook de mogelijkheid is om onderzetters een persoonlijke twist te geven door middel van het toevoegen van een eigen tekst of foto? Wij hebben gepersonaliseerde onderzetters gemaakt van hout en afgewerkt met een krasvrij subcoating om jouw tafel te beschermen tegen kringen en vlekken. De onderzetters kunnen geleverd worden met een bijpassende houder wat het cadeau echt afmaakt. Wil je meer informatie over de foto- onderzetters of heb je een vraag over een van onze modellen design onderzetters?

Nieuwste modellen & actuele kortingen

Wij hebben regelmatig nieuwe modellen en aanbiedingen. Volg ons op social media zoals Instagram en Facebook en blijf altijd op de hoogte.

Nog niet gevonden, wat je zoekt?