Mooie design onderzetters

Bent u op zoek naar design onderzetters? Op Mijnonderzetters.nl vindt u een breed assortiment aan design onderzetters. Alle onderzetters op Mijnonderzetters.nl komen uit eigen productie en zijn daarom altijd uniek en origineel. Ons assortiment design onderzetters bestaat uit onderzetters van glas, hout, kurk of vilt en ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs. Heeft u een specifiek design in gedachten, maar staat dit niet in ons assortiment? Wij maken graag uw ontwerp! Niet alleen de vorm, maar ook het materiaal kan door uzelf gekozen worden. Wilt u een combinatie van kunstglas en hout? Bij Mijnonderzetters.nl is niets te gek.

Eigen productie onderzetters


Leuk als cadeau

Geef design onderzetters cadeau aan bijvoorbeeld uw vader, moeder, broers en zussen. Wist u al dat u bij Mijnonderzetters.nl de mogelijkheid heeft om onderzetters een persoonlijke twist te geven door middel van het toevoegen van een foto? De onderzetters zijn gemaakt van hout en afgewerkt met een krasvrij subcoating om uw tafel te beschermen tegen kringen en vlekken. De onderzetters kunnen geleverd worden met een bijpassende houder wat het cadeau echt afmaakt. Wilt u meer informatie over de foto- onderzetters of heeft u een vraag over onze design onderzetters?

Vragen of ideeën?

U kunt ons bereiken op +31 26 795 05 35. Bestel onderzetters, panbeschermers, placemats, pan- en potonderzetters op Mijnonderzetters.nl.

Nog niet gevonden, wat je zoekt?