Maatwerk onderzetters

Wij kunnen ieder gewenste vorm onderzetter snijden uit vilt, hout of plexiglas waardoor u de mogelijkheid heeft om zelf een product op maat samen te stellen. Ook door deze materialen te combineren kunnen wij originele onderzetters maken. Bijvoorbeeld een maatwerk onderzetter gemaakt van vilt en hout samen. Onze ontwerpers denken graag met je mee!

Mogelijkheden bespreken?

Onderzetters voor bedrijven

Ook voor de zakelijke markt produceren wij grootschalig standaard of gepersonaliseerde onderzetters. Of het nu gaat om onderzetters, van vilt, hout, (kunst)glas, bedrukte bierviltjes of andere producten? Wij bedenken, ontwerpen en produceren het geheel in eigen beheer. Wij werken veel voor catering bedrijven en evenementen in het voorzien van de complete tafeldecoratie.

Onderzetters met logo of tekst

Voor op maat gemaakte en gepersonaliseerde onderzetters

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor jong en oud met een persoonlijke touch? Doordat wij alle onderzetters zelf in huis produceren bieden wij de mogelijkheid om maatwerk te creëren volledig naar jouw wens. Samen bespreken we de mogelijkheden en maken aan de hand daarvan een schets, en indien gewenst één sample.

Wij produceren onderzetters van verschillende materialen zoals vilt, hout of (kunst)glas met een foto of logo erop. Daarnaast maken wij ook tafelkleden en placemats van vilt voor het beschermen van jouw tafel. Wil je graag een onderzetter in een gewenste vorm of uitsnede? Kies dan voor onze maatwerk onderzetters en/of placemat als relatiegeschenk, cadeau of gewoon voor goede bescherming van jouw tafel of bureau in de eigen huisstijl.

Vraag naar de mogelijkheden

Interesse of een offerte voor kleine aantallen of juist honderden of duizenden? Wij geven graag persoonlijk advies op maat. Mijnonderzetters.nl heeft alles voor het op maat laten maken en personaliseren van onderzetters en meer!

Maatwerk aanvragen
Nog niet gevonden, wat je zoekt?