Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over onze producten, het productieproces, materiaal of over je bestelling? De meestgestelde vragen en antwoorden vind je hieronder op deze pagina. Voor al je overige vragen kun je ons op werkdagen tot 17:00uur bereiken.

  • iDeal
  • Directe bankoverschrijving
  • PayPal

De verzendkosten van € 4,95 voor brievenbuspakketten zijn automatisch zichtbaar in de winkelwagen. Grotere pakketten bedragen € 7,95. Wij verzenden met Postnl en DPD binnen Nederland en vanaf €50,- orderwaarde gratis.

Bestellingen die op een werkdag worden geplaatst en betaalt voor 12.30 uur worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen geplaatst in het weekend zullen Maandag aan het einde van de dag verzonden worden. Gemiddeld zijn jouw onderzetters binnen 2 werkdagen in huis.

Ja, leuk zelfs! Wil je onze onderzetters of maatwerk bekijken op onze werkplaats in Arnhem? Maak vooraf altijd eerst even een afspraak.

We betalen het gehele aankoopbedrag zo snel mogelijk terug. Je zult het bedrag uiterlijk 14 dagen na de annulering op je rekening kunnen verwachten. Het is echter mogelijk dat we wachten met het terugbetalen tot we de producten, of bewijs dat je de producten hebt verstuurd, hebben ontvangen.
Je ontvangt een bevestigingsmail zodra we het terugbetalingsproces starten.

Je ontvangt de terugbetaling op de rekening die je voor de bestelling hebt gebruikt.

Vervoerders gaan hier op verschillende manieren mee om.

De vervoerder kiest een van de volgende opties:
• Je pakket wordt bij je buren bezorgd
• Je pakket wordt op een veilige locatie achtergelaten
• Je pakket wordt bij een servicepunt afgeleverd
• Je pakket gaat terug naar het depot, in afwachting van instructies

In de meeste gevallen laat de vervoerder je weten waar je pakket zich bevindt. Dit gebeurt per brief, SMS of e-mail.

Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je een bestellingbevestiging via e-mail, met daarin een link naar het tracking-portal. Via het tracking-portal kun je je bestelling volgen, deze toont namelijk de huidige status van je bestelling.

Nog niet gevonden, wat je zoekt?