Vilten placemats in alle vormen

In ons ruime aanbod tafeldecoratie vind je ook de mooiste placemats van vilt. Wij maken placemats van vilt in alle vormen en in 17 prachtige en frisse kleuren. Voor een complete tafeldecoratie, bieden wij al onze design’s als onderzetter voor glazen maar ook als pannen onderzetter en als placemat. Zo maak je één set met tafeldecoratie voor het beschermen van jouw tafel. Vilt is hitte bestendig, water- en vuilafstotend en plakt niet. Ook is het schoonmaken van vilt erg eenvoudig, voor een lange levensduur. Wij hebben ronde placemats, vierkante placemats, rechthoekige placemats, ovale placemats met vele mooie en leuke motieven.

Luxe placemats

Vilt geeft een luxe sfeer aan jouw tafelaankleding. Koop gemakkelijk en snel online de placemats van vilt via iDeal of PayPal. We hebben de keuze uit vele standaard modellen met super leuke motieven. Vilt placemats zijn van hoogwaardige kwaliteit, gaan lang mee en goed betaalbaar. Bestel je voor 13.00 uur dan ontvang je jouw placemats binnen 24 uur per PostNL of DPD. Wij versturen alle bestellingen boven de €50,- geheel kosteloos!

Heb je een eigen catering bedrijf of horecabedrijf? Of organiseer je een zakelijk diner? Wij bieden ook maatwerk. Vraag een offerte op maat zodat wij je kunnen voorzien van tafeldecoratie van A tot Z.

Vilten placemats

Alle vormen placemats en motieven ontwerpen en produceren wij vanuit onze werkplaats. Hierdoor is ook maatwerk mogelijk, denk aan afwijkende formaten, kleuren of het graveren van tekst of logo.


Vilten placemats

Wij hebben vilten placemats in alle vormen, maten en kleuren. Ronde placemats, zwart, antraciet, rechthoek, eenvoudig en strak of met leuke bloemen motieven. Bij ons koop je placemats voor het beschermen en het decoreren van je tafel.

Bent je op zoek naar placemats van vilt voor eigen gebruik of om een ander blij te maken als cadeau?

Placemats kopen

Ben je op zoek naar placemats om je tafel te beschermen tegen krassen of vlekken? Of om je tafel te decoreren tijdens een speciale gelegenheid? Bij ons koop je online snel en eenvoudig placemats in verschillende design’s, motieven en kleuren. Vormen en motieven voor een klassiek, modern of een meer retro uitstraling. Binnenkort ook prints van dieren en andere leuke thema’s.

Onze placemats zijn allemaal in eigen productie gemaakt van hoogwaardig 3mm vilt. Deze design’s kun je in onze webshop ook vinden als onderzetters voor glazen of pannen onderzetters. Koop je placemats vandaag nog online, en maak je tafel klaar voor de feestdagen.

Voorbeelden


Maatwerk

Interesse in een offerte voor kleine aantallen of juist honderden of duizenden? Wij geven graag persoonlijk advies op maat. Mijnonderzetters.nl heeft alles voor het opmaat laten maken en personaliseren van placemats en meer!

Nog niet gevonden, wat je zoekt?