Onderzetters voor glazen

Grootste aanbod onderzetters voor glazen van de Benelux

Wij maken vanuit onze eigen werkplaats in Arnhem de mooiste onderzetters, placemats en panbeschermers. Voor als je houdt van leuke, betaalbare en unieke tafeldecoratie. Van unieke eigen designs, gepersonaliseerde onderzetters tot het maken van onderzetters opmaat met jouw eigen logo of tekst.

Onderzetters voor glazen

Hieronder vind je meer dan 100+ verschillende onderzetters voor jouw glazen en mokken. Zoek je onderzetters voor jouw pannen? Bekijk onze collectie pannenonderzetters. Of onze eigen collectie placemats. Leuk en kleurrijke tafeldecoratie voor het beschermen van jouw tafel tegen vlekken en kringen.NIEUW: Unieke collectie

Grote collectie onderzetters, placemats en panbeschermers om gezellig met familie en vrienden aan tafel te genieten.


Voor unieke, betaalbare en duurzame onderzetters

Onderzetters voor glazen

Mijnonderzetters.nl is gespecialiseerd in het produceren van onderzetters, placemats en tafeldecoratie in alle vormen en maten. Veel van onze producten zijn gemaakt van vilt. Dit is een duurzaam, puur, ademend, isolerend en kleurvast product dat temperatuur resistent van -40°C tot 80°C is. Maar we leveren ook producten van hout, kunstglas en hardboard. Omdat wij de onderzetters zelf produceren vanuit onze werkplaats in Arnhem, is ons assortiment uniek en leuk om te combineren met ander tafeldecoratie uit ons assortiment.

Bekijk onze EK voetbal onderzetters

Het EK 2024 gaat bijna beginnen en dus tijd om ons Oranje elftal te steunen! Samen voetbal kijken en juichen voor Oranje met uiteraard jouw favoriete drankjes. Wat drinken jullie tijdens een voetbalavond om ons elftal aan te moedigen? En om ons team te steunen en te zorgen dat je geen vlekken of kringen op tafel krijgt hebben wij leuke ronde oranje voetbal onderzetters van 100% polyester vilt.

Voetbal onderzetters

Onderzetters voor glazen

Wil je jouw tafel beschermen en voorzien van een gezellige tafelaankleding? Met ons ruime assortiment onderzetters, placemats en overige tafeldecoratie geef je jouw interieur een eigen look. Eigen design’s en productie vanuit onze werkplaats in Arnhem. Goede kwaliteit onderzetters, stevig, duurzaam, uniek en voordelig.


Nog niet gevonden, wat je zoekt?