Onderzetters die niet plakken

Ben je op zoek naar onderzetters die niet plakken? Wij bieden de grootste collectie onderzetters van vilt in De Benelux. Onze vilten onderzetters plakken niet aan jouw drankje. Hoe dat kan?

Ontdek ons uitgebreide aanbod onderzetters van vilt en waarom deze een absolute must-have zijn voor het beschermen van jouw tafel tegen kringen en vlekken. Al onze vilten onderzetters ontwerpen en produceren wij zelf vanuit onze werkplaats in Arnhem. Hiervoor gebruiken wij een hoogwaardige 100% polyester vilt. Door de water- en vuilafstotende werking van vilt, blijven de onderzetters niet plakken aan jouw glas. Vilten onderzetters zijn makkelijk schoon te maken en geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Niet alleen zijn onderzetters van vilt praktisch ter bescherming van jouw tafel, je kunt kiezen uit allerlei leuke modellen en designs, in 18 standaard frisse kleuren.

Tafel beschermen

Vilt is zacht en zorgt voor een goede grip op elk oppervlak, waardoor de onderzetters niet verschuiven. Doordat vilt niet blijft plakken of kleven, zijn vilten onderzetters perfect voor het beschermen van tafels, bureaus of andere oppervlakken waar je geen afdrukken of beschadigingen wilt hebben.

Wil je jouw tafel gezellig aankleden en voorzien van onderzetters voor glazen, pannen en placemats? Al onze modellen zijn te combineren of als set beschikbaar. Combineer in vorm, afmeting en kleur.

Onderzetters voor glazen, mokken en pannen


Nog niet gevonden, wat je zoekt?