Koop je onderzetters op mijnonderzetters.nl

Unieke en originele onderzetters kunt u op Mijnonderzetters.nl kopen. Wij zijn onderdeel van Graphixl Laser & Print en gespecialiseerd in het produceren van onderzetters, placemats en tafeldecoratie in alle vormen en maten. Onze producten zijn gemaakt van hout, kunstglas, hardboard of vilt. Het is ook mogelijk om materialen te combineren. Een onderzetter van hout en kunstglas is bijvoorbeeld de perfecte combinatie voor een moderne uitstraling.

Onderzetters kopen? Mijnonderzetters.nl heeft wat u zoekt

Omdat wij onze eigen onderzetters produceren, is ons assortiment uniek. Heeft u een specifieke vorm in uw hoofd en maakt deze geen onderdeel uit van ons assortiment? Wij maken hem graag voor u op maat! Voeg uw bedrijfslogo of een tekst toe om de onderzetters persoonlijker te maken. Ook is het mogelijk om onderzetters met een foto te bestellen. Deze gepersonaliseerde onderzetters zijn gemaakt van hardboard en zijn krasvrij door middel van een speciale subcoating. Een setje bestaat uit vier onderzetters. Bij de onderzetters kunt u een bijpassende houder kopen.

Combineer onze onderzetters met bijpassende placemats of pan- en potonderzetters. Of creëer een eigen combinatie. Voor elk interieur hebben wij de perfecte placemats en onderzetters. Ook voor in de kast bieden wij mooie producten aan. Bescherm uw pannen met de panbeschermers van vilt. Dankzij deze panbeschermers komen er geen krassen op uw pannen en kunt u ze gemakkelijk opstapelen. Dit scheelt weer ruimte. U kunt de onderzetters vandaag nog bestellen. Heeft u vragen over onderzetters kopen of bestellen?

Nog niet gevonden, wat je zoekt?