Onderzetters met foto

Wat is er nu leuker dan een tafel waar onderzetters met een foto op staan? Op Mijnonderzetters.nl creëert u gemakkelijk en snel uw persoonlijke onderzetters door middel van het toevoegen van een foto. Plaats uw bestelling in het winkelmandje en mail de foto naar keuze met het ordernummer naar info@mijnonderzetters.nl. De onderzetters zijn gemaakt van hardboard hout met een krasvrije afwerking zodat de onderzetters geen sporen op uw tafel achterlaten. De onderzetters hebben een afmeting van 95x95x4mm en hebben ronde hoeken. Een setje bestaat uit vier onderzetters en kunnen geleverd worden met een bijpassende houder. Zo krijgt uw tafel een unieke uitstraling wat ook nog eens bescherming tegen vlekken en kringen biedt.

Onderzetters met foto bestellen

Onderzetters met foto zijn ook leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld Vaderdag, Moederdag, verjaardagen en trouwdagen. Op Mijnonderzetters.nl vindt u een breed assortiment aan onderzetters. Mijnonderzetters.nl is gespecialiseerd in het maken van onderzetters van vilt. Maar ook glas, hout en kurk zijn materialen waar wij mee werken. Waarom er gekozen is om vooral veel met vilt te werken, is omdat vilt een duurzaam product is, niet brandt, elastisch, kleurvast, vuilafstotend, ademend en waterafstotend is. Niet alleen voor onderzetters, maar ook voor pan- en potonderzetters, panbeschermers en placemats kunt u bij Mijnonderzetters.nl terecht.

Onderzetters met foto, placemats en tafeldecoratie op maat gemaakt

Mijnonderzetters.nl is onderdeel van Graphixl Laser & Print en gespecialiseerd in het realiseren van uw wensen wat betreft onderzetters, placemats en tafeldecoratie. Kies het materiaal en de vorm en wij maken het! Ook combinaties zijn mogelijk.

Nog niet gevonden, wat je zoekt?