Bijzondere gelegenheid

Ben je opzoek naar de leukste en mooiste tafeldecoratie voor tijdens de feestdagen of andere bijzondere gelegenheid? Wij hebben de mooiste onderzetters en overige tafeldecoratie afgestemd op kerst, pasen, koningsdag, nieuwjaar, moederdag, valentijn, sinterklaas, helloween en meer. Of zoek je naar leuke tafelversiering voor jullie bruiloft of voor het openingsfeest van een nieuwe winkel. Wij hebben een ruim assortiment onderzetters, placemats, tafelkleden en overige tafeldecoratie.

Valentijnsdag

Wil jij graag een drankje drinken met jouw valentijn? Geef deze leuke onderzetters als valentijn cadeau en je hebt gegarandeerd een date.

Valentijn cadeau

Moederdag

Wil je jouw moeder verassen op moederdag? Laat haar weten hoeveel je van haar houdt met een lekker ontbijtje of diner. Decoreer de tafel met onze leuke onderzetters speciaal voor moederdag. Mooie onderzetters en tafeldecoratie met hartjes, roze en rood.

Moederdag cadeau

Kerst collectie

Mooie onderzetters en tafeldecoratie afgestemd op de kerstdagen. Bescherm niet alleen tijdens kerst je tafel tegen krassen en vlekken, maar geef je tafel een gezellige en sfeervolle tafelaankleding. Met onze decoratieve en unieke collectie onderzetters, placemats en meer.

Tafelaankleding kerst
Nog niet gevonden, wat je zoekt?